UUTISIA JA TIEDOTTEITA

Kirvun Vilkkaan uutisia - soutajia etsitään

12.02.2020 - 31.12.2020

Hyvät kirvulaiset soutelun ystävät!

Ikävän nyt kerron Teille. Mommilanjärven soutuorganisaatio on päättänyt informaatiossaan, ettei ainakaan tulevana kesänä järjestetä, meille niin tutuksi tullutta tapahtumaa. Kyseessä on ainakin välivuosi? Samassa tiedotteessa mainitaan työn järven hyväksi jatkuvan.

Kirvun Vilkkaan nimissä ehdimme olla souduissa menestyksekkäästi mukana 19 kertaa. Tapahtumassa on ollut mukana 65 soutajaa, Ville (veneen kippari) joka kerralla ja moni muu yli 10 kertaa. Kerran soudimme parhaan ajan ja lähtövoittoja keräsimme lähes 10 kappaletta! Aloitteestamme nimettiin myös yksi lähtö ”Evakkolähdöksi” .

Entäs sitten? Tulevana kesänä haluamme jatkaa mukavan harrasteen parissa osallistumalla la 27.6.2020 Sysmän Suvisoutuun. Paikalle saapuvat veneineen myös Antrea ja Vuoksenranta, sekä ties ketkä muut.

Veneestämme on jo muutama paikka varattu, mutta kirjaan halukkaita sitä mukaa kun nimiä ilmaantuu. Laittakaa aika kalenteriinne ja ilmoittautukaa tuota pikaa! Jos käy niin, että Mommilan ilmoittama peruutus tapahtumasta jostain syystä peruutetaan, eli soutelu kuitenkin järjestetään varaudumme olemaan sielläkin mukana.

”Jäiden” lähtöä odotellessa,
hyvää kevättä toivotellen!

Heikki Paajanen
heikki.paajanen@phnet.fi
p. 0407007127


LIITTEET